voorbereidingen
Door: edzard, dewi en pierre
Blijf op de hoogte en volg Edzard
24 September 2006 | Ghana, Accra
Hoi iedereen,
zoals jullie misschien wel weten, ga ik 8 oktober, al over twee weken, voor bijna vier maanden naar Ghana. Begin al flink nerveus te worden, allerlei inkopen aan het doen en dag te zeggen tegen mensen (vooral mijn vriendin Dewi natuurlijk!) Dit lees je waarschijnlijk op elke waarbenjij, maar ik realiseer me nog niet echt dat ik straks vier maanden alles om me heen verlaat. Al het echte nieuws komt later natuurlijk, maar bij deze mijn eerste berichtje
groetjes, edzard
groetjes, edzard
07 Oktober 2006 - 15:38
Dieuwertje:
LIeve edzard!
Ik wens je ontzettend veel succes en plezier (standaard) en hoop dat je het super leuk gaat vinden en ik ga je echt wel missen!!!
xx Dieuw -
07 Oktober 2006 - 16:41
Vincent:
Eddie, you motherfucker!! Heel veel plezier en laat wete hoe je het gaat vincen... -
08 Oktober 2006 - 10:46
Sara:
Hey Edzard zoooo gaaf! Wel heftig hoor, maar het lijkt me geweldig om te lezen hoe het allemaal gaat daar.
Veel plezier! En als je terug komt spreken we gauw weer af (ik doe toch nog een toneelopleiding!)xxxxx Sara en groeten een Dewi. -
08 Oktober 2006 - 14:19
Bo:
als je het nog leest voordat je vertrekt: hele goede reis! en vet veel plezierin donkder afrika! -
08 Oktober 2006 - 19:57
Lennart:
Hee Edzard!
Echt heel veel plezier en succes! Onwijs spannend man. Dit is wel wat anders dan naar Leiden gaan :). Doei!1!! Dokter Geurts -
08 Oktober 2006 - 21:16
Pieter:
Hey Edzard! Doe je leuk :P.
Ben ik wel benieuwd; hoe ben je hierbij gekomen / via welke organisatie oid?? -
10 Oktober 2006 - 16:53
David:
Hey Edddie! Eindelijk is het zover!
Heel veel succes en plezier en ben benieuwd naar je ervaringen.
Mis je je pasta kipnuggets met rode saus al? ;-)
Cheers!
David
10 Oktober 2006 - 17:07
Dewi:
zie Pierre en Edzard :)!! -
12 Oktober 2006 - 18:18
Edzard:
hey pieter, de organisatie heet activity international, via www.activityinternational.nl -
12 Oktober 2006 - 19:29
Rochus:
Eddie wtf?? Wat is er met je haar gebeurd?